Inviter venner og familie på lækker amerikansk buffet

Når en festlig begivenhed skal fejres, skal det gøres med manér. Intet mindre kan gøre det. Hvad enten det er fødselsdag, studentergilde, forfremmelse på jobbet eller lignende, bør du straks invitere på amerikansk buffet. Du kan ikke fejre det med mindre, og du kan være helt sikker på at komme hjem på fuld mave og et ekstra smil på læben.

Hvad er en Amerikansk buffet

Inden du inviterer dine gæster på lækker amerikansk buffet, er det selvfølgelig en nødvendighed, at du ved, hvad det består af. Det er aldrig behageligt at invitere sine gæster på noget, man ikke selv er sikker på, man kan lide. For at at give en uddybende forklaring, er amerikansk buffet paradis for dig, som elsker grill. For her får du pulled pork med BBQ, oksefilet, american spareribs, coleslaw, majlkolber med smør, kartoffel salat og naturligvis også brownies til dessert. Der er alt det, end rigtig man godt kunne tænke sig og ikke kan leve uden. Du kan være helt sikker på, at du har nogle gæster, som bestemt ikke vil gå sultne i seng, selvom de har fastet hele dagen.

Kan jeg selv lave den?

Hvis du gerne vil spare lidt penge, eller bare gerne vil holde det hjemme i rolige omgivelser, kan du også sagtens selv lave amerikansk buffet. Naturligvis kræver det, at du ikke har verdens mindste køkken på øverste etage. Du vil nemlig få behov for en grill, så du kan lave spareribs, bøffer, filet og andet lækkert til ganen på samme tid. Kartoffel salat og andre lækre sommersalater kan du sagtens forberede om formiddagen, hvilket også gælder desserten. Amerikansk buffet er meget enkelt at lave, da langt det meste af forberedelserne foregår ved grillen. Allier dig med en ven, så du ikke pludselig står med røg i hele lejligheden eller huset, fordi du glemte dine brownies i ovnen.

Billede: jwalsh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *