Konfirmationsmad med årstidens friske råvarer

Konfirmations maden er festens omdrejningspunkt, hvorfor det selvfølgelig er vigtigt at maden er god og både appellerer til konfirmanden og gæsterne.

Det er også en stor udgift, hvilket betyder, at det bør være nøje udvalgt. Det er selvfølgelig svært at gøre alle glade, men det er ikke umuligt.

Maden er noget der bliver snakket rigtig meget om under festen. Det er en god måde for folk, der ikke kender hinanden så godt at starte en samtale på. Derfor er det også vigtigt at vælge sin madleverandør med omhu.

 

Sådan gør du alle tilfredse

Det er først og fremmest vigtigt at finde en god madleverandør, gerne en der har erfaring med catering og konfirmations mad. Og det er lige hvad Jespers Torvekøkken har. De har ikke kun mere end 25 års erfaring med catering og mad ud af huset, de har også stor erfaring med at sammensætte konfirmationsmenuer, hvilket kan være en udfordrende opgave.

Jespers Torvekøkken laver desuden altid mad med årstidens friske råvarer ikke alene for at få de bedste resultater i køkkenet, men også for at udnytte vores råvarer på bedste vis og derved være god ved miljøet og mindske madspild.

Så det er selvfølgelig et godt udgangspunkt, at din madleverandør har meget erfaring og bruger friske og gode råvarer, hvis du vil gøre dine gæster tilfredse.

En anden ting der kan være en rigtig god idé, hvis man skal sammensætte en menu til mange gæster, er at vælge en buffet. En buffet er nemlig bygget op af mange forskellige retter, modsat en tallerkenserveret menu. Derved vil der være større udvalg af forskellige retter og større chance for, at der er noget alle gæsterne kan lide. Derudover kan man også sørge for, at menuen består af retter, der tager hensyn til alder, allergier og andre særlige behov, der måtte være blandt gæsterne.

 

Lad Jespers Torvekøkken sørge for menuen

Med Jespers Torvekøkken er du i trygge hænder. De har prøvet det mange gange før, og de sætter en dyd i at lytte til deres kunder og sammensætte en menu i fælleskab med jer.

Du kan også vælge deres lækre konfirmationsbuffet, der allerede er sammensat med et udvalg af smagfulde retter som kalveculotte, forårskylling, salater og cheesecake og brownie til dessert.

Så hvis du ikke selv er en haj i køkkenet eller til at sammensætte en menu, er du sikret et godt resultat og glade gæster med Jespers Torvekøkkens konfirmationsbuffet.

Du kan samtidig bestille service, stole, borde, tjenere, telte og lignende gennem Jespers Torvekøkken, derved kan fungere som en hjælpende hånd gennem hele konfirmationsplanlægningen og konfirmationsfesten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *