Vil du gerne have et job, hvor du kan udfolde dig kreativt og skabe noget, der gør andre mennesker glade? Så er bager- og konditoruddannelsen helt sikkert noget for dig. Denne uddannelse giver utrolig mange muligheder for jobs, og det er et felt, hvor du virkelig kan nørde og specialisere dig. Derudover kan du være sikker på, at der altid bliver sat pris på det, du laver. På Hotel- og Restaurantskolen kan du tage en uddannelse som bager og konditor.

  1. Traditionel bager

Mange med bageruddannelsen bliver helt traditionelle bagere, som vi kender dem. Her arbejder man i en bagerforretning og står meget tideligt op. Der skal nemlig laves frisk brød og kage til dagens salg, der ofte starter klokken 6 eller 7 om morgenen.

  1. Brød- og kagefabrikker

Der sælges i højere grad mere brød og kage fra diverse supermarkeder, og nogle aktører restaurations- og hotelbranchen bruger også fabriksbagt brød. Det vil sige, at der også er gode muligheder for at arbejde med produktion og udvikling af de brød og kager, som rigtig mange dansekere spiser i deres hverdag.

  1. Hoteller

Med en bager- og konditoruddannelse kan du også komme til at arbejde i hotelbranchen. Det giver dig mulighed for jobs i hele verden, så du virkelig kan komme ud at opleve noget. På store hoteller er der ofte en bager eller konditor ansat til at stå for morgenmaden.

  1. Restauranter

Mange fine restauranter har en konditor eller dessertkok ansat. Her kan du virkelig få lov til at nørde igennem med lækre og spændende desserter. Du bliver den person, der har ansvaret for at sætte det perfekte prik over i’et på gæsternes smagsoplevelse.

  1. Egen forretning

Har du en bager- og konditoruddannelse, har du også gode muligheder for at blive din egen chef. Hvad enten det er en traditionel bagerforretning, en lille café eller catering. Der er mange muligheder, og kun fantasien sætter grænser, når det kommer til bagværk.