Skab hygge i stuen med vitrineskab

Et vitrineskab kan ikke undgå at give hygge og stemning i hjemmet, og det gælder uanset om man har et værelse, en lejlighed eller et større hus. Et vitrineskab er et smukt møbel med hylder og glaslåger, så man nemt kan se indholdet i skabet, så man samtidig kan udstille sine sager.

Mange af disse skabe har desuden mulighed for baggrundsbelysning, så det kan både være hyggeligt og romantisk, når man kun bruger denne belysning, som kan give genskær af fint porcelæn og glas og eventuelt potteplanter med blomster.

 

Typer af vitrineskabe på markedet

Et vitrineskab er et større møbel, og de er heller ikke helt billige, men alligevel kan det være en af dine bedste investeringer, da et vitrineskab dels holder i mange år, og det kan samtidigt opfylde flere funktioner på én gang. Et vitrineskab er nemlig både et pyntemøbel, men det har også den funktion at skabe orden i dine småting, idet man kan placere mange forskellige slags genstande i et vitrineskab, og de flotteste ting bør placeres bag glaslågerne, mens andre ting bør gemmes af vejen bag låger, der ikke er gennemsigtige.

Man kan købe vitrineskabe af forskellige mærker i flere størrelser og kvaliteter, så der er masser af muligheder for at finde et vitrineskab, der passer perfekt til jeres bolig. Hvis stuen er lille, så er det bedst med et mindre og enkelt vitrineskab med kun 1 sektion, men de fleste modeller på markedet har to sektioner, og desuden kan man få brede modeller med endnu flere sektioner. Et vitrineskab står normalt direkte på gulvet på de fire indbygge ben, og de er normalt et par meter høje, men man kan også få lavere vitrineskabe, der egentlig er en slags bænk, som man kan stille genstande ovenpå.

 

Køb vitrineskab på nettet

De fleste møbelforretninger har flere typer af vitrineskabe i deres udstilling, men ofte finder man et større og mere velassorteret udvalg his en webbutik, og her finder man også gode og konkurrencedygtige priser, da man ikke har så store driftsudgifter. Man kan eventuelt søge inspiration og vejledning på nettet hos IDEmøbler, der har et stort udvalg af vitrineskabe i alle prislejer og størrelser. IDEmøbler har også fysiske butikker fordelt rundt omkring i landet, men man sparer jo både tid og transportudgifter ved at søge på nettet, så man kunne jo starte her med at søge inspiration til sit næste indkøb af vitrineskab. Hvis man efterhånden har fået anskaffet sig en masse bestik og porcelæn, så kan man nemt med et vitrineskab bringe orden i dette, og det ser godt ud i hverdagen, så I selv og jeres gæster kan nyde synet i stuen. Man kan også udstille sine personlige genstande i et vitrineskab såsom bøger, vaser, diplomer og nipsgenstande.

Billede: Elvert Barnes