Julehygge i en ferielejlighed i København

Vi går stille og roligt julen i møde, og jul i København handler om hygge. Lokalbefolkningen og de besøgende hygger sig og nyder de lækre julegodter omgivet af deres kære i hyggelige omgivelser. Vil du gerne nyde julen i København, hvorfor så ikke booke en ferielejlighed i København, så du rigtig kan få koblet af og nyde juledagene. Der er masser af ting at tage sig til i København i løbet af december måned, og du kan booke et ophold i en af de lækre ferielejligheder i København, hvis du vil have ekstra meget ud af julehyggen.

De hyggeligste juleaktiviteter i København

 1. Jul og nytår i Tivoli
  Jul i Tivoli er en vaskeægte juletradition for mange familier og blandt københavnere såvel som besøgende af byen. Hvis du er i København i månederne november og december, så gå ikke glip af jul i Tivoli, hvis du vil fyre op for hyggen.
 2. Julehygge ved pejsen på Nimb
  Leder du efter et hyggeligt sted at jage vinterkulden væk, eller bare en pause fra det livlige byliv? Hvad så med at nyde julehyggen ved pejsen på Nimb, hvor du også kan få et lækkert gourmetmåltid.
 3. Royal Copenhagen julebord
  Royal Copenhagen julebord udstillingen er en af ​​de mest populære julebegivenheder i København. Bordene dækkes hvert år af forskellige kunstnere og berømtheder, og bordene vises på første og anden sal i Royal Copenhagens flagship butik på Strøget. Traditionen begyndte i 1963 og har siden været meget populær. Seks borde, hver med deres fantastiske historie, giver et kreativt billede af julen og er en hyggelig oplevelse.
 4. Tilfredsstil dine jule cravings
  Julefrokost, gløgg og smørrebrød – når du tilbringer jul i København, er de traditionelle juleretter et must, hvis du gerne vil hygge dig lidt ekstra. De fleste restauranter har lækre julemenuer, hvor du kan nyde godt at de lækre juleretter.
 5. Julemarkedet på Kronborg Slot nord for København
  Kom i julestemning på Københavns julemarkeder. København er en ægte julegave, hvor det er umuligt ikke at komme i stemning til juleferien. Det bedste sted at nyde atmosfæren er på julemarkedet på Kronborg Slot, hvor der virkelig fyrres op for juleriet.

Book et juleophold i København

Vil du gerne gøre lidt ekstra ud af julen i år og nyde julestemningen midt i København? Hvad så med at booke et ophold i en ferielejlighed i København, så du rigtig har tid til at udforske København i december måned? Book et ophold hos Charlottehaven på Østerbro, hvor du finder elegante hotellejligheder og skønne omgivelser.