Kender du det, når du bare virkelig er i humør til en god film? Måske ligger du alene, eller måske er du sammen med dine venner, og har brug for noget spændende at se. Nogle gange har man bare lyst til én enkelt film fredag aften, og andre gange har man lyst til et helt filmmaraton om søndagen. Hvad end det er det ene eller det andet, så tilbyder vi hos BLOCKBUSTER et bredt udvalg af film.

Film til enhver smag

Hos BLOCKBUSTER har vi et rigtig bredt udvalg af film og serier. De er alle sammen fordelt ud over et hav af forskellige genre, så vi har film for alle. Vi har film i alt fra eventyrsgenren til gysergenren. Faktisk har vi cirka 14 forskellige genre med film, så du kan altid finde en film, som matcher dit humør.

Vi har alle klassikerne såsom Harry Potter, men vi kommer også hele tiden med de nyeste film. Køb film her. Vi har film, som kan ses af hele familien – både børn, unge og voksne.

Vi gør det nemt for dig

Hos BLOCKBUSTER gør vi det nemt for dig. Hos os behøver du intet abonnement, hvor du betaler for alt det, du ikke ser. Hos os betaler du for, hvad du faktisk ser. Ligeledes kan du altid vælge, om du vil enten leje eller købe den film, du har valgt.

På den måde binder du dig ikke til alt muligt, som du ikke får brugt. Hvis du dog vil leje flere film på en aften, så kan du spare penge ved at købe vores klippekort.

Her betaler du 99,- for at leje 3 forskellige film. Vores film kan desuden ses på både PC, Mac, Tablet, telefon og Smart TV. Derfor er det bare med at finde en film, som du gerne vil se og komme i gang.