Skab hygge med stearinlys gennem vinteren

Den mørke vintertid er over os, hvilket betyder kortere dage i form af mindre dagslys. Det kræver selvfølgelig en masse hyggebelysning i form af stearinlys. Læs mere om fordelene ved denne belysningsform nedenfor.

Fire fordele ved stearinlys som lyskilde

En af stearinlysenes anvendelser er selvfølgelig at give belysning i et rum. Fra oldtiden til moderne tid har dette været en god kilde og et alternativ til lys. Bortset fra dette er der andre og flere fordele ved at bruge stearinlys. Nedenfor vil du lære de forskellige fordele.

 1. Oplys et værelse
  Et enkelt stearinlys kan oplyse et rum, uanset om det er rummeligt eller ej. Det giver ikke den samme mængde lys som en almindelig lyspære eller fluorescerende gør. Med andre ord, denne form for belysning kan kun bryde mørket, men kan stadig give lys.
 2. Brug som nødbelysning
  Stearinlys kan blive nyttige under strømsvigt. Nogle gange kan det være frustrerende at opleve pludselige strømafbrydelser, især hvis du forsøger at afslutte noget arbejde, eller måske er ved at dække et bord til middag med nogle venner. Det er bare godt at vide, at du kan bruge stearinlys til denne slags situationer. Så vær stadig taknemmelig for, at der er en alternativ belysning i sådanne tilfælde som dette.
 3. Reducer strømregningen
  En anden grund til at være taknemmelig for brugen af ​​stearinlys er, at det hjælper med at sænke din almindelige elregning. Jo flere stearinlys du tænder og des færre lamper du har tændt, desto mere vil du spare på elregningen i sidste ende.
 4. Billig lyskilde
  Stearinlys er ikke kun nyttige til at reducere dine regninger. De er også meget billige i indkøb sammenlignet med andre former for lyskilder. Vinteren er på vej, hvilket betyder mørkere tider, så det er bare med at få fyldt lageret af stearinlys op nu, så du kan gå den mørke tid i møde med hyggebelysning og en reduceret elregning.

Køb flotte lysestager til stearinlysene

Hvis du har planer om at skifte flere af dine lyskilder ud med stearinlys, får du også brug for en masse lysestager. Hos Designfund finder du de flotte og enkle Menu lysestager, der passer ind i ethvert hjem. Du kan både få nogle helt almindelige lysestager, der kan stå på bordet en reol eller lignende.

Men du finder også de fineste Menu lysestager til at hænge op på væggen. Det giver en rigtig hyggelig og lidt anderledes belysning. Køb Menu lysestagerne gennem Designfunds hjemmeside, hvor du også finder en masse andre fine ting til hjemmet.