IPhone smartphone telefonerne er i rivende udvikling, og de formår at udvikle sig gevaldigt for hver nye generation. Det seneste skud på stammen er iPhone 7’eren, hvori et superlækkert kamera er integreret. Så hvis du er en sand iPhone supporter, men samtidig har smag for fotografi, vil du helt sikkert ikke fortryde en investering i den smarte iPhone 7.

Få telefon og kamera i samme omgang

En af de bedste nye funktioner i iPhone 7 og iPhone 7 Plus kameraer er billede signalprocessoren (ISP), som Apple indbyggede i den kraftfulde A10 Fusion chip. Når du tager et foto eller en video, har internetudbyderen over 100 milliarder operationer og bruger dyb maskinindlæring (som genkende mennesker i billederne eller videoen) for at forbedre billederne. Det forbedrer automatisk fokus og hvidbalance, og den leverer realtidseffekt til telefonens skærm. Internetudbyderen producerer øjeblikkelige resultater, der kun kræver 25 millisekunder til at oprette dit perfekte skud, i hvert fald ifølge Apple.

True Tone Flash’ funktionen er også blevet forbedret. Det er 50% lysere og endnu mere effektivt sammenlignet med dens forgænger. Det hedder nu ’Quad-LED True Tone Flash’ og tilpasser sig miljøets farvetemperatur. Det har også evnen til at reducere flimmer fra kunstig belysning, hvilket er temmelig banebrydende for et smartphone kamera at være.

ISight-kameraet på 4,7-tommer har en seks-elements linse og en 12 megapixel sensor. Kameraet leveres nu med optisk billedstabilisering (OIS), ligesom alle iPhone Plus-versionerne førhen har været det. OIS-mekanismen reducerer bevægelse og håndtryk og tillader 3 gange længere eksponeringer sammenlignet med iPhone 6 generationen .

En f/1.8 blænde, der fanger 50% mere lys betyder, at du får meget bedre billeder og videoer under svagt lys.

Få fingrene i den toptunede iPhone 7

Du kan få fat på en iPhone 7 gennem YouSee, hvor du også kan tilkøbe et abonnement til telefonen. Der findes flere forskellige abonnementer og betalingsløsninger, så du behøves altså ikke nødvendigvis at have bankbogen fuld af penge for at få fingrene i en iPhone 7.

iPhone 7 Plus kamera.