Tidsfordriv har altid haft en negativ klang. Det er som ordet antyder fordriv af tid, eller mange vil måske opfatte ordet som spild af tid. Det er dog ikke altid tilfældet, at man bør bruge ordet i den sammenhæng, for det er ofte tilfældet at tidsfordriv kan være en god ting, som mindsker stress.

Man kan fx bare tage et kig på artiklen her fra Woman, hvor de beskriver nogle af de bedste aktiviter man kan lave, når man ikke har bedre ting at give sig til, eller måske når man bare har lyst til at få slappet af. Det er da også mange ting man kan give sig til, og her vil vi komme ind på et par af dem ganske kort, så du selv kan få eget inspiration til at lave et par spændende og sjove ting i din hverdag.

Gå på opdagelse på nettet

Der er en masse ting man kan gøre på nettet, som man ikke kan gøre andre steder. Vi kender det sikkert selv fra vores egen dagligdag, at man hurtigt kommer til at sidde og være på fx Facebook eller Youtube i en evighed, uden rigtigt at man laver noget produktivt. Derfor kan det af og til være en god ide at man lige stopper op og så tænker over, hvad det rent faktisk er, man sidder og laver.

Lav noget, der får hjernen i gang

Man kan også vælge at lave nogle aktiviteter, som virkelig får de små grå op af stolen. Man kan fx vælge at lave en sudoku eller lignende. Det kan man eksempelvis gøre her. Det er som regel også en god ide at variere sine aktiviteter en smule, så udover det er det også en god ide at lave noget som fx en 7 kabale, som man kan lave på siden, der netop er linket til.