Fold servietter til festlige lejligheder

Et flot dækket bord er typisk centrum for en god fest, hvad end det er en privat en af slagsen, en firmafest eller noget helt tredje. Bordopdækningen indeholder både service, bestik, glas, pynt, men den indeholder også for det meste noget så simpelt som servietter.

De fleste vælger at købe servietter med motiver, således at de blot skal placeres som de er købt, midt på tallerkenen. Men vil man være kreativ, udfordrer man dette, og giver sig i kast med at folde servietter.

 

Prøv nye servietkreationer

Der er nemlig et hav af flotte servietkreationer, som man kan prøve kræfter med. Nogle er nemmere end andre. Man skal blot prøve sig frem, og pludselig finder man måske de rette servietter til den rette kreation.

Søger du på nettet, kan du nemt finde guides til, hvordan du folder servietter på forskellige måder. Nogle af de navne, du kan søge efter, er: Sydney, Peacock, Big Ben, Lily, Sailing ship, Bird, Tipi, Water lily, Dinner jacket, Bonnet og flere.

Endeligt, kan du søge efter Tork, der laver hygiejneprodukter til blandt andet restauranter. De har guides til hvordan du folder ovenstående servietter. Du kan også se de 10 forslag til forskellige foldemetoder herunder:

 

Billede: Sarah_Ackerman