En sovesofa giver total afslapning

Da chaiselongen kom ind i stuebilledet på de mange sofaer rundt omkring, var det pludselig de færreste der ville bytte tilbage til den traditionelle sofa. Hvorfor? Fordi komfortniveauet i det øjeblik chaiselongen fik sin entré blev forbedret markant. Det eneste problem med chaiselongen er, at man altså skal ligge temmelig tæt hvis der er mere end én i husstanden der ønsker at slappe af på den.

Her kommer sovesofaen to the rescue, for selvom mange blot forbinder den med overnattende gæster, og noget der hører teenagernes værelser til, så er det altså et enormt praktisk og komfortabelt stykke møbel. Sovesofaen er perfekt til afslapning om aftenen og en sjov filmkavalkade med familie eller venner. Fordi den er nem at trække ud og pakke væk igen, er det ikke længere et besvær at have en sovesofa som det med mange modeller engang var. En af de populære sovesofa-modeller hos møbelgiganten IDEmøbler, er sovesofaen der hedder “Devon” – en praktisk og top moderne af sin slags.

 

Mange valgmuligheder

Devon sovesofaerne kommer i en lang række klassiske og elegante modeller, med og uden chaiselong, med indbygget hjørne osv. Det er nemt at tilføre et personligt touch med fine pyntepuder, tæpper eller måske en puf – f.eks. i en skøn kontrastfarve.

Den funktionelle sofa kan hurtigt blive hele familiens favorit-møbel, da det vist er de færreste der ikke ønsker at sidde eller ligge ekstra godt efter en lang arbejdsdag. Priserne på et sådan møbel varierer som altid, men det er i dag muligt at få en sovesofa i særdeles god kvalitet til fornuftige priser hvor alle kan være med.

 

Billede: viennapartment_english

Billede: j thorn explains it all