Cafeborde i haven

Har du ikke plads i budgettet til at tage på cafe hver weekend eller kunne du bare godt tænke dig at skabe den hyggelige cafestemning lige midt i din egen have, så kan du med et stort udvalg af cafemøbler fra Idemøbler. Her får du nemlig et overskueligt layout af cafemøbelsortimentet, hvilket gør det til en nem og enkel oplevelse at handle online og bestille møbler direkte til døren.

Den praktiske løsning

Det er selvfølgelig relativt, hvad der er praktisk, når det kommer til cafemøbler alt afhængig af dine behov og din have taget i betragtning.

Havemøbelsættet fra Atlanta er dog en rigtig praktisk løsning i plast, hvilket gør møblerne nemme at holde og rengøre. Det er en god løsning, hvis du ikke har mulighed for at stille dine møbler væk om vinteren eller dække dem til, når det er dårligt vejr. Plast kan bedre tåle sne, regn og slud end møbler i flet og træ kan.

Har du ikke så meget plads, kan havemøblerne fra Trinidad, Merano eller Skagenlund anbefales, da både bordet og stolene kan slås sammen. Det er en optimal løsning til en lille altan eller have, hvor man gerne vil skabe en hyggelig stemning med cafemøbler.

Opnå mere komfort i cafemøblerne

Vil du gerne give dine cafemøbler ekstra komfort kan du også købe hynder til møblerne via Idemøblers hjemmeside. Det gør det dels mere behageligt at sidde i møblerne, men det skaber også en hyggeligt stemning ligesom en dug også vil gøre det.

Derudover kan du købe en masse andet tilbehør til haven hos Idemøbler, hvor du både finder udendørstæpper, krukker, kunst, lysestager og lanterner, der alt sammen vil bidrage til en hyggeligt stemning.

Billedekilde: www.ide.dk

Billede: InAweofGod’sCreation