Lego friends skaber hygge under juletræet

Lego friends er Lego til piger, selvfølgelig kan drenge også bruge det. Men hjemme hos os er det altså vores datter der er vild med det. Hun startede med at finde interessen for det i børnehaven. Vi havde ikke selv introduceret hende for det, men pludselig kom hun hjem og fortalte om dette nye legetøj, de havde fået i børnehaven. Jeg kunne ikke se, hvad endnu noget nyt Lego skulle være godt for. Der findes simpelthen så meget Lego på markedet, at man ikke kan finde rundt i det. Men det kunne man datter, hun havde fuldstændig styr på, hvad der var hvad, hvilke mærker og hvor det kunne købes henne. Det siger lidt om vores forbrugskultur, og så blev det ovenikøbet introduceret i børnehaven! Gad vide hvem der bestemmer hvilket legetøj børnehaverne skal købe, og får de tilskud til det?

Lego friends hitter hos min datter

Under alle omstændigheder så blev Lego friends et hit for min datter. Det er det blevet ved med at være, og hun er storsamler af det. Hun taler til figurerne, laver en slags rollespil og teater med dem. Det er ret underholdende at kigge på. Jeg er i hvert fald ikke i tvivl om, at Lego friends er et hit blandt yngre piger, og kan helt klart anbefale det som en gaveidé eller bare som hygge sammen med barnet. Lego friends fås til flere priser. Derfor kan man nemt finde noget, der passer til ens egen prisramme. Der findes desuden masser af tilbehør til Lego friends, som alt sammen kan købes i en af de mange online butikker på nettet eller selvfølgelig i en helt almindelig legetøjsbutik.

Køb Lego friends online

Da jeg startede med at købe Lego friends til min datter, så brugte jeg rigtig mange penge på det. Nu har jeg fundet et sted, hvor man kan købe Lego friends til en rimelig pris. Butikken kan ses her: https://www.coolshop.dk/legetøj/mærke=lego+friends/

Billede: LegoMyMamma

Billede: bobsfever