Ecco støvler er perfekte til hygge i skoven

Hvad er mere indbegrebet af hygge end en lun sweater, kakao, og picknic i skoven iført et par solide ecco støvler? Når vi rigtig skal hygge hjemme hos os, så sætter vi alt på standby. Telefoner, IPad, computer og tv bliver slukket. Vi finder det lune tøj frem, en dejlig striktrøje, lækker vinterjakke, ecco støvler og går en tur i skoven.

Ecco støvler til skovturen

Jeg har fundet disse ecco støvler velegnet til skovturen i den kolde tid: Ecco BIOM Hike Goretex Børnestøvle, som er til piger og drenge. Det er naturligvis Goretex materialet jeg godt kan lide, da det holder godt på varmen.

Men jeg har hørt at det ikke egner sig til tørreskab og tørretumbler, så det skal du lige være opmærksom på.Man kan finde et rigtig godt udvalg af Ecco støvler med og uden Goretex hos billigsport24.

Goretex er godt

Der er sikkert også andre materialer der er ligeså gode, men jeg er faldet pladask for Goretex. Det er nok mest fordi, det dækker mit forældrebehov. Når der rigtig skal hygges udenfor, så skal mine børn jo ikke blive våde eller fryse. Goretex beskytter, isolerer og er vandtæt.

Det er som en slags membran, der ligger usynligt ud over støvlen. Desværre er det dog ikke lykkedes mig at finde ud af om der er sundhedsmæssige risici forbundet med denne membran, men det kan man måske læse på ovenstående hjemmeside.

Ecco BIOM Hike Goretex når det skal være hyggeligt

Ecco BIOM Hike Goretex ecco støvler er gode fordi de har en god pasform, fede detaljer og en fornuftig pris.

Desuden har de en indlægssål, som gør dem behagelige og nemme at få til at sidde ordentligt på barnets fod. Støvlerne er ikke ligesom termostøvler, som man ikke kan ånde i. Nej, Ecco støvlerne jeg har fundet er åndbare og sunde, så vidt jeg kan se.