Skal du giftes, og har du endnu ikke helt styr på maden, så overlad det til de professionelle, så du kan fokusere på vigtigere ting inden dit bryllup. Jespers Torvekøkken har mange års erfaring med catering og levering af mad til bryllup. De kan hjælpe dig med at sammensætte en lækker bryllupsmenu, så det eneste du skal tænke på er, at nyde maden i godt selskab.

Overvejelser omkring mad til bryllup

 1. Hvem er dine gæster og hvilken slags mad kan de lide?
  Start med at spørge dig selv hvad du kan lide at spise? Hvad er nogle af dine yndlingsrestauranter? Det er dit bryllup, så du skal have den mad, du kan lide, og som er meningsfuldt for dig og din forlovede. Dernæst er det en god idé at overveje om dine gæster har nogle særlige præferencer, allergier eller lignende.
 2. Hvad er tidslinjen?
  Tidslinjerne bliver stort set altid skubbet tilbage under en reception. Og jo strammere tidslinjen er for, hvad du vil passe ind (fotos, cocktail time, taler osv.), jo sværere er det at overholde tidslinjen. Stedet hvor receptionen afholdes er for det meste altid fleksibel, men den vigtigste ting at huske på, er menuen som den vedrører din tidslinje.
 3. Tilpas dine prioriteringer med dit budget
  Der er mange beslutninger, der skal træffes, når du planlægger dit budget. Og da de fleste mennesker har et budget til deres bryllup, er det vigtigt at forstå dine prioriteringer.
 4. Vær opmærksom på sæsonen
  Du kan elske en bestemt fødevare, men hvis dit bryllup er ligger udenfor sæsonen af den fødevare, er du nødt til at acceptere et alternativ. Ved hjælp af lokale, sæsonbetonede produkter kan menuen virkelig afspejle tid og sted for dit bryllup.

Disse er blot nogle af de mange overvejelser at tænke på, når du planlægger dit bryllup. Men hvis du gerne vil have hjælp til din mad til bryllup, så kan du trygt overlade det til Jespers Torvekøkken, der kan fremstille den lækreste bryllupsmenu.