Udnyt ventetiden med en ny film

Hvis man i hverdagen har et stramt tidsskema, så kan man måske kun få tid til at se en film fredag og lørdag aften, og på dette højdepunkt i ugen viser alle kanalerne jo film, så det kan være svært at følge med i alle de nye film på markedet. Ved hjælp af streaming er det nu muligt at se film direkte uden ventetid til download og den slags, det kræver blot internet adgang, og det er de fleste altid i nærheden af.

Skulle man få en fritime i skolen eller vente på en kunde i arbejdstiden, så kan man bare fiske tabletten eller mobilen frem, hvorefter man logger ind og ser en af de nyeste biograffilm, som man endnu ikke har haft tid til at se. Man kan eventuelt finde inspiration til nye film og serier hos Blockbuster.dk, der både tilbyder streaming af nye samt ældre film og serier, og alt er naturligvis med dansk tale eller undertekster.

 

Sådan virker streaming

Streaming er praktisk og nemt, såfremt man har internet forbindelse, idet man uden internetadgang må nøjes med DVD-film, downloadede film eller at se traditionelle TV-programmer. Film og TV-serier elsker vi at se, og nu kan vi efterhånden selv bestemme hvor og hvornår, vi vil se disse.

Online kan man streame film i et meget stort udvalg, som er større end enhver privat filmsamling, og det er både hurtigere og nemmere at finde en film på nettet end henne fra reolen, især når man er ude at rejse eller blot hjemmefra. Man har heller ikke behov for masser af plads på sin PC eller telefon, idet man ikke behøves at downloade filmen først, så man sparer derved både tid og plads, når man streamer. Streaming foregår ved at hente en lille bid af filmen på blot få sekunder, og denne filmsekvens gemmes i hukommelsen, hvorefter den afspilles, og imens henter programmet den næste lille filmsekvens, som derefter afspilles og fremdeles.

 

De bedste steder at streame film og musik

Mange har allerede lært at streame musik fra de mange online radiokanaler, og film og TV-udsendelser kan streames på nøjagtig samme måde. Visse steder er det helt gratis at streame musik, film og underholdning, men man bør være varsom med disse sider, da der ofte skal betales afgift til rettighedshaverne, og det sker jo ikke på de ulovlige sider, da man her tjener pengene ved at lægge ondsindede virusprogrammer ind blandt filmene.

Det er mere sikkert at oprette en konto hos de etablerede og anerkendte leverandører som selskaberne DR, TV2, Viasat, HBO, Netflix eller Blockbuster, idet hver station har sit speciale, og det koster kun et mindre gebyr om måneden eller pr. film. Det gode ved disse kanler er, at man her kan streame deres indhold, så man selv bestemmer tidspunktet for at se det enkelte program, hvilket er mere belejliget end i gamle dage, hvor man var afhængig af de faste sendetidspunkter. DR og TV2 satser jo på film, serier, nyheder og generel underholdning, mens TV3 fokuserer meget på reality og serier. HBO og Netflix satser især på kendte kvalitetsserier og film men mest efter amerikansk forbillede, mens Blockbuster satser på både danske men også udenlandske topfilm indenfor alle genrer herunder også børnefilm, så det her er nemt at finde en film til enhver lejlighed.

Billede: Silly Little Man