Spil med vennerne

Xbox tillader dig både at spille med dine virtuelle og fysiske venner, hvorfor det er en rigtig god spillekonsol. Du kan både invitere alle vennerne hjem til en stor spilleaften med snacks linet op til hygge og hele molevitten. Men du kan også vælge at spille fra hver jeres hjemmebane af. Uanset hvad, er det i hvert fald en rigtig god måde at ’mødes’ med vennerne på og være sociale samtidig med, at man får koblet af fra en travl hverdag. Det trænger vi jo alle til en gang imellem, og hvis du bedst gør det med spil, er det helt okay.

 

Spil med dine virtuelle venner

En af de bedste funktioner fra Xbox Live er at finde venner til et online spil. Som du opbygger din liste over venner ved at sende og acceptere venneanmodninger, vil du se den samme liste uanset hvilket spil du spiller. Du kan have op til 100 venner ad gangen. Fra din venneliste kan du tjekke dine venners profiloplysninger, herunder motto, navn, placering og biografi. Du kan sammenligne spil scoringer, indsende afspiller anmeldelser, starte en chat, eller se en liste over dine venners venner.

Du sender en venneanmodning via din Xbox på følgende måde:

  1. Log på Xbox Live. Vælg Social. Vælg Venner, og derefter tilføj ven.
  2. Indtast gamertag på den person du ønsker at sende en venne invitation til, og vælg Udført. Ud over at bruge tastaturet på skærmen, kan du indtaste oplysninger ved hjælp af et USB-tastatur tilsluttet en controller port eller Xbox 360 Chatpad
  3. Brug standard besked eller skriv din egen anmodning, og vælg derefter send anmodning.

Er du allerede hook på ideen om at spille Xbox med vennerne, hvad end det er det fysiske eller virtuelle aspekt du foretrækker, så kan du købe din Xbox samt finde et stort sortiment af spil til Xbox hos CDON, der lige nu har en masse gode tilbud på begge dele. Du har i øvrigt mulighed for at købe den på afbetaling, når du bestiller den hos CDON.

 

 

Billede: osde8info

Billede: believekevin