Saml vennerne med sublim Fifa

fifa

Man kan både spille spillene alene, mod ukendte spillere eller mod sine venner, afhængig af hvad man har lyst til. Ikke desto mindre er spillet en rigtig god måde at samles med vennerne på, da man både kan konkkurere med og mod hinanden. Derudover er det også en sjov og god måde at mødes og underholde hinanden på. Man kan faktisk både spille mod sine venner fysisk og online. Så hvis man har mere lyst til at sidde derhjemme i sine joggingbukser og snakke med vennerne gennem spillet, har man også mulighed for det. Men mange nyder også at mødes om en gang Fifa og bajere en fredag aften. Det kan både være for spillet og hyggens skyld eller som optakt til en bytur. Mulighederne er rigtig mange, men spillet er i hvert fald en rigtig god måde at bringe vennerne sammen på, hvis man godt kan lide at spille Playstation eller Xbox.

Køb dine Fifa spil og bliv klar til drengeaften

Du kan blandt andet købe spillene gennem Coolshop, der forhandler alle spillene lige fra det ældste Fifa 11 til 14, 15 og det nyeste og anmelderroste Fifa 16. Grafikken og kvaliteten af ’16 er selvfølgelig den bedste, men nogen foretrækker en af de ældre versioner, hvis der er nogle andre spillere eller hold med. Fifa 16 er selvfølgelig også det dyreste spil i og med, at det er det nyeste. Men det er bestemt en god investering, hvis du har intentioner om at samle vennerne om spillet.

Har du imidlertid ikke det helt store budget til fornøjelser kan du også vælge at købe en af de ældre spil. Man kan faktisk få Fifa 11 til Playstation til bare 41 kroner på Coolshop, der lige nu har tilbud på flere af Fifa spillene. Så har du ikke dem alle i samlingen, er det om at slå til, nu hvor de sælges så billigt.