Hvem skal fejres i dag?

Ak ja, så er det blevet min fødselsdag igen. Jeg synes nu engang, at tiden begynder at gå lidt for hurtigt, og jeg synes ikke det føles som mere end blot et par måneder siden, at jeg sidst slog øjnene op om morgenen, og der blev sunget fødselsdagssang og uddelt gaver af min familie. Sådan går det ofte, og mange kan sikkert nikke genkendende til følelsen, som er beskrevet her. Tiden går rigtig hurtigt og selvom et år jo selvfølgelig består af mange dage, så kan tiden gå hurtigt og lige pludselig kan man have samlet sig en masse fødselsdage sammen.

Det er heldigvis ikke kun mig der står med denne følelse i dag, og her kommer lige en sjov fact for i dag kan jeg oplyse, at der faktisk er 16 millioner andre mennesker rundt om på kloden, som har fødselsdag; det er altså en hel del lys, som skal pustes ud!

Hvad skal man lave på sin fødselsdag?

En fødselsdag er altid en rar ting, og man kommer altid i centrum på sin fødselsdag. Det er jo også en ting, der skal fejres, at det nu er endnu et år siden at man kom til verden og blev taget i mod af sin familie. Men netop fordi det er sådan en speciel dag for mange, så bør man planlægge en ekstra speciel oplevelse, som man skal ud på.

Jeg brugte for eksempel denne side til at finde ud af, hvordan man bedst fejrer sin fødselsdag. Det er landets største side, der udelukkende omhandler dagen i dag – nemlig fødselsdagen. Det er selvfølgelig altid en god ide at holde en fest for sine venner og tætte familie, og jeg har da også besluttet mig at tage på restaurant med min familie og nogle af mine nære venner senere, men derudover så har jeg også besluttet mig at vi skal en tur i en forlystelsespark i løbet af ugen.

Det kan godt være at man bliver glad for fysiske fødselsdagsgaver, men man kan ikke komme udenom at oplevelsesgaver nu er noget af det, der bliver husket i længst tid fremover! Det er derfor jeg har valgt, at det skal være en del af min fødselsdag i år – så må vi se, hvad der sker af spændende ting til min fødselsdag næste år.

Man skulle tro at jeg har lang tid til at planlægge det, men som jeg startede dette indlæg ud med at fortælle om, så føles det jo faktisk kun lige som et par måneder, før jeg kan gå et skridt længere på livets lange landevej.