Få en praktisk og teoretisk ungdomsuddannelse med en HTX

Hvis du overvejer at tage en gymnasial uddannelse, men du ikke er udpræget boglig, så kunne det måske være en god idé at overveje en HTX på Hotel og Restaurantskolen. Her kombineres teori og praksis, hvorfor uddannelsen ikke er ligeså ’tung’ som en almen gymnasieuddannelse.

Du kan læse mere om den naturvidenskabelig HTX uddannelse lige her.

Hvad er en HTX uddannelse?

På HTX uddannelse får man både undervisning i almene fag som engelsk, matematik og historie, samt fag indenfor teknik, teknologi, it og kommunikation. Du vil lære at gå i dybden med disse fag, at tilegne dig ny viden og samtidig forhold dig kritisk til den viden, du erhverver dig.

En HTX i København er en gymnasial uddannelse, hvorfor den vil bestå af meget undervisning i klassen. Men derudover vil der også være projekt- og gruppearbejde, hvor man arbejder selvstændigt og i grupper med større opgaver.

På HTX København på Hotel og Restaurantskolen, vil der være særligt fokus på at udvikle dine evner og muligheder indenfor det naturvidenskabelige område. Som studerende vil du derfor blive klædt godt på fra et naturvidenskabeligt perspektiv gennem kreative og tekniske metoder.
Særligt for en HTX uddannelse er også, at der vil være mulighed for at afprøve den teoretiske undervisning i praksis. Det er både et stort plus for din egen indlæring, da mange lære ved at prøve og se og ikke kun ved at lytte og læse sig frem til viden. Så hvis du er mere praksis orienteret, er en HTX København en rigtig god mulighed for dig.

Der vil dog være en del skriftlige opgaver i løbet af skoletiden, hvorfor du skal være forberedt på at sætte en del tid af til at forberede lektier og opgaver.