Danmarks måske hyggeligste gartner : Annette Heick

Der findes i Danmark enkelte familier der nærmest må betegnes som indbegrebet af ægte dansk hygge. En af dem er selvfølgelig Heick familien. Ikke bare er Keld og Hilda elsket og beundret af tusindvis af danskere for deres musik , men faktisk er deres datter også ved at vinde frem i danskernes bevisthed som en rigtig hygge tante.

Personen Annette Heick

Annette Heick er en dansk kendis, som har arbejdet på mange forskellige fronter.  Annette har en alsidig karriere i showbiz og virker som såvel skribent, journalist, tv-vært og sangsolist. I 1994/95 medvirkede Annette i 152 forestillinger af Amagerscenens opsætning af musicalen The Sound of Music i rollen som Liesl og i 2010 i Det Ny Teaters Wicked. I 2005 udgav hun debut-CD’en ”Right Time”. I) 2013 opførte hun teaterkoncerten 2 x Heick med faren Keld Heick

Populær på tv siden 2003

Siden 2003 har Annette primært været beskæftiget som vært på en række tv-programmer for såvel TV2 og DR, senest det aktuelle Han, Hun og Haven, der fortsat vises på TV2. Annette Heick formår at kombinere sin store charme og jordnærhed med arbejdet i haven og det har virkelig fanget danskernes hjerte. Livet er dog ikke altid en dans på roser for Annette Heick men hun sætter en dyd i ikke at lade sig gå på af modgang. Læs mere om Annette Heick i ugebladet Søndag.