Bring hyggen til live med en grammofon

Var du ikke barn i tiden med grammofon, så er det en betegnelse for en maskine til afspilning af lyd, lagret på en grammofonplade. En grammofon bruges ikke særligt meget mere, hvilket er ærgeligt. For der findes et hav af lækre musiknumre lagret på grammofonplader rundt omkring i diverse små specialbutikker. De er for gode til at ligge og samle støv, så det skal da bringes til live igen hjemme hos dig!

Et dekorativt element i boligen

Udover at grammofonen er fantastisk til at spille glad musik på, er det også et fantastisk dekorativt element til stuen eller lignende. Man ser ikke mange grammofoner længere rundt om i de danske hjem, hvilket er ærgeligt. For folk bliver ganske begejstrede, når de møder en på deres vej. Er du til en boligstil med et touch af retro, så er en grammofon velegnet til det formål. Får du samtidig lyst til at prøve at spille en plade, så er det perfekt, at du har en stående. Jeg er helt sikker på, at den komme dig og ikke mindst din familie til glæde – den ældre generation vil i hvert fald være ellevild.

Et personligt hjem

Hvis du er en af dem, som gerne kredser om boligindretningen for at gøre den så personligt som muligt, så er en grammofon en god investering. En grammofon er om noget en personlig ejendel, som du kan få glæde af i lang tid. Er du blot vil med musik og ejer du en guitar eller andet? Så er grammofonen en god genstand til at afspejle din forkærlighed for musikken.

Vær god ved dig selv. Så hvis grammofonen tiltager dig, skal du negle den til dig med det samme. Du vil ikke fortryde det – og bliver du på et tidspunkt mindre glad for den, er der sikkert mange som vil stå i kø for at få fat i den.

Du kan finde en flot grammofon i ægte retrostil på denne hjemmeside.

Billede: Martin Cathrae