Spændingsfilm for hele familien

The Maze Runner er en science fiction, action-thriller fra 2014, hvor man følger Thomas, der er anbragt i et fællesskab af drenge, efter hans hukommelse er slettet. Han lærer kort efter, at de er alle fanget i en labyrint, der kræver, at han slutter sig til sine kollegaer ’the runners’ i et forsøg på at knække koden og undslippe labyrinten.

Spændingsfilmen The Maze Runner, egner sig rigtig godt til en hyggelig og afslappet fredag aften på sofaen, hvor man ønsker at se en film, man rent faktisk kan holde sig vågen til. Noget man nemlig med garanti, kan med The Maze Runner, da filmen simpelthen er for spændende til, at man kan falde i søvn.

Den gruopvækkende labyrint

Vågnende i en elevator husker Thomas ikke noget som helst af sin fortid, da han møder tredive andre teenagedrenge uden tidligere erindringer, der har været det samme igennem som ham. Drengene har lært at overleve under deres eget sæt af regler i et fuldstændig lukket miljø, hvor de lever af deres eget landbrug og ressourcer. Med en ny ankommende dreng hver 30. dag har drengene været fanget i labyrinten, der bestemt ikke er nogen helt almindelig og ufarlig labyrint, i tre år. De har forsøgt, og kæmper videre hver evig eneste dag for at finde en vej ud af labyrinten, selvom det har nogle konsekvenser og indebærer nogle ofre og tab.

Drengene er begyndt at opgive håbet, da en bevidstløs pige ankommer med en mærkelig besked, hvorefter deres verden begynder at ændre sig. Drengene bliver opdelt i to fraktioner: de der er villige til at risikere deres liv for flugten og dem der ønsker at holde fast i det de har fået og gøre alt for at overleve.

Hvordan mon det ender?

Se afslutningen på den spændende film hos Blockbuster, hvor du kan streame The Maze Runner for et overkommeligt engangsbeløb. Det er en nyere service, der gør det muligt at leje og streame film og serier gennem Blockbuster, der har et stort udvalg af titler til rådighed.

Klik ind på deres hjemmeside med et samme og stream The Maze Runner til fredagshyggen.

Billede: Embajada de EEUU en la Argentina