Sådan holder du en sjov nytårsfest

Nu hvor hjerternes fest er overstået, er det ved at være tid til årets bedste fest; nytårsfesten. Det er blevet din tur blandt veninderne til at holde festen. Derfor skal den naturligvis være bedre end festen hos veninden sidste år, så den bliver husket de næste mange år som den bedste nytårsfest. Det kræver naturligvis lidt sjov i gaden og en sjov leg eller to!

 

En festleg sætter gang i løjerne

Alle elsker festlege, og hvis ikke humøret allerede er højt, så bliver det højt under en festleg. Derfor skal du selvfølgelig også starte en festleg! En rigtig god festleg, som giver garanti for højt humør er ”sprængt blære”. Her skiftes i til at trække et kort, hvoraf hvert kort har en betydning. En af reglerne er dog, at man IKKE må gå på toilettet, før man får et tissekort (derfor navnet ”sprængt blære”).

Spillet eller festlegen er egentligt ret simpel; i skal bruge et sæt kort, og så skal i ellers bare give hvert kort en regel, som I skal følge, når den bliver trukket. I kan starte med den lette udgave, som er, hvor mange genstande I skal drikke ved et givent kort. Dernæst kan I løbende ændre reglerne, så de bliver sjovere og mere udfordrende.

 

Parykker er uundværlige

For at lave lidt ekstra sjov i gaden, skal I naturligvis have parykker på hele aftenen! Nytår er skørt, og det er netop denne ene aften, hvor der er plads til at te sig åndssvagt. Find sjove og finurlige parykker i forfærdelige skrigfarver og sæt dem på hinanden.

Det er morsomt, og I kan krydre det med lige så grimme og sjove hatte. Besøg gerne Coolstuff, da de har alle former for parykker og andet sjov til nytår, og benyt dig af deres Coolstuff tilbud. Det kan du jo lige så godt, nu hvor du skal shoppe sjove ting til den bedste nytårsfest.

Billede: _sarchi